Bruger

Brugeren af OnlineDocuments har adgang til at læse dokumenterne. Fra sin PC, Mac, Linux, tablet eller Smartphone. Alt hvad der kræves er en enhed, der har adgang til Internettet og kan vise pdf dokumenter.

Søgningen efter det korrekte dokument er meget enkel – man skriver blot det man tror indgår i titlen og så reduceres listen over relevante dokumenter løbende.

Man har dog også nogle yderligere muligheder:

  • Man kan vælge at der kun skal vises en bestemt gruppe af dokumenter
  • Man kan søge i alle de ord, der indgår i alle dokumenter
  • Man kan søge i dokumenter med en bestemt status (fx “Godkendt”). Som udgangspunkt vises kun dokumenter, som administratoren har bestemt skal vises, men markeringen af “Vis alle” kan man få ekstra dokumenter frem, fx dokumenter som ikke “seneste version”.

Hvis det er relevant, kan man skifte fra dokumentvisning til visning og sammentælling af omkostninger, så dokumenterne også kan bruges til at vurdere tilbud, projektomkostninger etc.

Derudover kan brugeren oprette egne private kommentarer til hvert dokument. Perfekt til det udvalgsmedlem, der forbereder et møde i toget eller på hotellet og gerne vil notere sine kommentarer til hvert dagsordenspunkt med det samme. Eller for den sags skyld sidder derhjemme og gerne vil have gemt kommentarerne sammen med resten af mødedagsordenen.